Skip to content

3 Stagiairs - HR, Admin / Onthaal en Planning

Talenco

Functieomschrijving


Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je ervaring kunt opdoen op het gebied van HR, administratie / onthaal en of planning? Dan is deze stage bij Talenco iets voor jou! 


Als stagiair bij Talenco krijg je de kans om verschillende aspecten van het bedrijfsleven te ontdekken en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij bieden een dynamische en leerzame stageplek waarin je de mogelijkheid krijgt om praktijkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. 


Je zult werken in een enthousiast team van professionals die je begeleiden en ondersteunen tijdens je stageperiode. Om in aanmerking te komen voor deze stageplaats, ben je een enthousiaste en leergierige student(e) die een relevante opleiding volgt op het gebied van HR, administratie of een vergelijkbare studierichting. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent klantgericht en kunt goed zelfstandig werken. 


Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je klaar voor een uitdagende stage bij Talenco?

Stuur dan je CV naar ons op en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!

Vereisten

Over Talenco

Talenco ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële installaties. Daarnaast voorzien we in industriële oplossingen binnen machinebouw, doen we betrouwbaarheidsberekeningen en voeren we onderhoud uit op specifieke assets zoals transformatoren. Dit doen we voornamelijk in de grotere sectoren zoals chemie, petrochemie, pharma, energie- & voedingssector.

Talenco

of